Alehall & Kempe Projektutveckling

De är kompletta och kunniga inom alla områden.

Så länge de sköter sitt jobb finns ingen anledning att byta

Alehall & Kempe Projektutveckling jobbar inom Mark & Anläggning. De har lång erfarenhet från branschen och gedigen kunskap inom grundförstärkningar, energiborrning, VA-anläggningar, infrastrukturarbeten och betongentreprenader. Företagets affärsidé grundas i gedigna kundrelationer och personligt engagemang i alla projekt. – Vi bygger för framtiden och hjälper till med alla typer av mark- och anläggningsarbeten, säger Christian Alehall. Och vi säkerställer alltid det resultat som kunden förväntar sig.

Sedan 2015 har vi varit kund hos Företagskonsulten, berättar Christian, – och så länge de sköter sitt jobb finns ingen anledning att byta, säger han med glimten i ögat. För sköter sig, de gör de.
– De är kompletta och mycket kunniga inom alla områden när det gäller pengar och papper, säger Christian. Jag är visserligen själv bra på siffror, men alltför höga ambitioner kan generera både fel och därtill onödiga kostnader. Så det sunda förnuftet har segrat, och det är bättre att fokusera på verksamheten i stället och låta proffsen ta hand om det som de är bra på.

En 23-åriga affärsrelation talar sitt tydliga språk

– Jag har känt Ann-Charlotte sedan -98 och hon har alltid tagit hand om redovisningen på ett förträffligt sätt, avslutar Christian. Jag har haft flera olika företag och hon har hela tiden funnits med i bilden. Vår 23-åriga affärsrelation talar sitt tydliga språk.

/Christian Alehall


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/foretagskonsulte/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 3738