Om oss

Tyvärr alla kunder. Hos oss är medarbetarna viktigare än vad ni är.

Företagskonsulten är aldrig bättre än dagsformen hos sina medarbetare. Därför satsar vi mycket på personlig utveckling. Själv- och medledarskap, internt mentorskap och tydlig kommunikation är verktyg för att alla ska må bra och kunna växa som människor. Positiva och motiverade medarbetare överträffar ofta det förväntade. Kan det vara därför som ingen av våra kunder har något emot att spela andrafiolen när vi arbetar ihop?

Personlig utveckling får oss att växa som människor och företag.


När tre blir en

När vi tre blev till en

Kungälv är en liten mysig stad i södra Bohuslän och det var här tre driftiga kvinnor var för sig startade företagen som i dag utgör Företagskonsulten.

Först ut var Ann-Charlotte Mällbin som slog upp portarna till Ekonomisupport 2003. Fem år senare var det dags för Pernilla Schillerström att dra igång sitt Företagskonsulten och år 2015, startade Carina Engström Reko Redovisning. Trots att man var konkurrenter stöttade man varandra när något av företagen hade extra hög arbetsbelastning. Samarbetet fungerade bra, kompetensmässigt kompletterade man varandra perfekt och tanken på att slå ihop verksamheterna började gro. Den första januari 2018 gick man från ord till handling och samlades under namnet Företagskonsulten – den vassaste redovisningsbyrån i Kungälv och Göteborg var född.

Kontoret

Kontor, ljuva kontor

I dag jobbar cirka 20 personer på kontoren i Kungälv och Göteborg.

Det handlar om omsorgsfullt utvalda personer som är lika talangfulla som motiverade. Kontoren är designade för att främja trivsel och arbetsglädje. Här finns platser där man kan dra sig undan för att varva ner och reflektera samt gemesamma utrymmen för informella möten med kollegor, kunder och kompisar. Vi vill ha en skön och avspänd atmosfär på våra kontor. Kom gärna in på en fika och kolla om vi har lyckats.

 

Personlig utveckling

Personlig utveckling

Vi jobbar bl a med hur vi kan motivera och inspirera varandra, hur vi främjar utveckling och hur vi når våra gemensamma mål.

Vi tror stenhårt på att den som vill och får leda sig själv och andra, också växer som människa. Något som givetvis gynnar företaget som helhet. Personlig utveckling hos medarbetarna går hand i hand med Företagskonsultens välmående.

Det här sättet att tänka delar vi gärna med oss till kunder, leverantörer och goda vänner. Vi arrangerar återkommande after-works med föreläsningar i ämnen som vi tycker är spännande och utvecklande.