Redovisning

Själv är sällan bästa dräng.

Framgångsrika företag vet hur viktigt det är att koncentrera sig på kärnverksamheten. Att göra det man kan bäst är den snabbaste vägen till lönsamhet och framgång. Därför blir det allt vanligare att lämna över ansvaret för ekonomin till någon som är bäst på just ekonomi. Ganska självklart, eller hur?

Vi ser till att det alltid är ordning och reda i stort som smått. Det är ett effektivt recept mot oroliga funderingar som stör nattsömnen.


Redovisning - sov gott

Med våra tjänster sover du gott om natten

Löpande tar vi hand om:

  • Bokföring – löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra
  • Bokslut – bokslut, bolagsdeklarationer och årsredovisningar
  • Rapportering – löpande uppdateringar av företagets resultat och status
  • Skatterådgivning – planering och rådgivning för företag och privatpersoner
  • Kontakt med myndigheter – t ex bolags- och skatteverket

Samtliga tjänster görs i enlighet med REX – Svensk standard för redovisningsuppdrag.

 

Behovsanpassat

Du bestämmer hur mycket av bokföring, lönehantering och fakturering som ska göras på egen hand. Våra skickliga företagskonsulter står beredda att rycka in när behoven förändras.

Digital passion

Manuell hantering av pärmar, papper, kvitton, fakturor och annat är ett förlegat och ineffektivt arbetssätt.

I dag har digitalisering och automatisering förändrat arbetet med redovisning och administration i grunden. Det här är något som vi verkligen omfamnar och vi gör vårt bästa för att få kunderna att dela vår digitala passion.

Digitaliseringen gör dig oberoende av tid och rum, via telefonen eller datorn har du alltid tillgång till företagets ekonomifunktioner. Självklart guidar vi dig in i den digitala världen. Tillsammans ser vi över vilka funktioner som är lämpliga att digitalisera för att ekonomiarbetet ska bli enklare och effektivare.

Fortnox – vårt främsta arbetsverktyg

Fortnox är svenskt företag som är ledande på webbaserad ekonomisk administration. Tillsammans med våra kunder använder vi deras program och tjänster för att förenkla och effektivisera olika ekonomifunktioner. Fortnox är ett av våra främsta arbetsverktyg där allt som rör din företagsekonomi finns på ett och samma ställe. Enklare kan det inte bli.

Ordning & reda

Företagsekonomi är reglerad av lagar och förordningar och det juridiska är ofta snårigt och svårt att greppa.

Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå som har stenkoll på nuvarande och kommande regler. Vår auktorisation tillsammans med juridisk kunskap är en kvalitetsstämpel på att allt går rätt till. Självklart arbetar vi enligt REX – Svensk standard för redovisningsuppdrag.