Idrottsrabatten

Vi är mycket nöjda.

En annan nöjd kund tipsade oss

Idrottsrabatten har funnits sedan 1993 och bygger på ett samarbete mellan näringslivet och föreningslivet. Föreningar genererar intäkter via försäljning av Idrottsrabattens produkter. Lokala butiker, restauranger och andra näringsidkare får nya kunder, ökad försäljning samt goodwill-effekter av att stötta föreningslivet. Konsumenterna får ta del av generösa erbjudanden som återfinns i Idrottsrabattens produkter.

– Det här är en win-win situation för alla parter berättar Martin Giers. På senare år har vi utvecklat konceptet och idag kan man använda Idrottsrabatten digitalt. 90 % av alla som annonserar återkommer.

Idrottsrabatten har varit kund hos Företagskonsulten sedan 2015. – Vi fick tips från en annan nöjd kund, säger Martin, och det är vi glada för. Vi insåg att det ända rätta var att lägga ut delar av vår ekonomi på dem som alltid har full koll inom ekonomi och redovisning. Idag sköter de allt utom fakturering.

De är serviceinriktade och lyhörda för våra behov

– Företagskonsulten är duktiga och de är även lyhörda för våra behov, uppger Martin. De gav oss tips på hur vi skulle effektivisera vissa processer, vilket har underlättat mycket. Det ska också tilläggas, det är aldrig några problem. Vi är mycket nöjda.

/Martin Giers