EveryDayService

Vi kan inte ha det bättre.

De är en självklar del i företaget

EveryDayService erbjuder sina tjänster till både privatpersoner och företag. De hjälper till med det mesta inom service, till exempel städning, handling, klippa gräs, grovarbete, köra bud med mera.  – Vi är öppen för allt, säger Camilla Bruhner. Det är många som behöver hjälp i dessa dagar och vi finns till för dem som inte har möjlighet, tid eller ork att klara av vissa saker själva.

Vi har varit kunder hos Företagskonsulten sedan januari 2020 och är så glada att vi får den hjälp vi behöver.  – Jag har varit en del av gänget ett tag då jag fick förmånen att städa hos dem, säger Camilla. Så när behovet av redovisningshjälp kom på tapeten, var det en självklarhet att fråga Företagskonsulten om de kunde ta hand om redovisningen. Det är så skönt att slippa tänka på bland annat skatt och moms, men också att inte behöva oroa sig för att man inte hänger med i denna djungel av regler och förändringar.

De är ett gäng goa och professionella tjejer

– Vi kan inte ha det bättre och vi kommer alltid ha dem kvar, avslutar Camilla. De är ett gäng goa och professionella tjejer som alla är lika trevliga och deras engagemang är ”outstanding”. Emellanåt kommer de med idéer och förslag till förbättringar och som gör att vi hela tiden kommer framåt. De har full koll och vi känner oss fullständigt trygga i deras händer.

/Camilla Bruhner


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/foretagskonsulte/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 3738