Lönekonsult till Kungälv

Vill du jobba på en engagerad redovisningsbyrå? Vi söker människor som med personligt engagemang och affärsmässighet i fokus strävar efter att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Välkommen att höra av dig om du är intresserad att arbeta hos oss!

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en kreativ och trivsam arbetsmiljö i en organisation som är flexibel och snabb till beslut. För oss som arbetar på Företagskonsulten i Kungälv AB är det viktigt att ta ansvar och egna initiativ samt kommunicera enkelhet och prestigelöshet. Vårt mål är att alltid överträffa kundernas förväntningar och att skapa förtroende. Inom Företagskonsulten i Kungälv  arbetar idag 13 personer i Kungälv och Alingsås.

Lönekonsult till Kungälv

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att ha arbetat med hela löneprocessen, har en utbildning inom lön, YH-utbildning eller liknande. Du känner dig trygg med lagar, regler och avtal inom löneområdet och har med fördel god kunskap i fler kollektivavtal.

Du är strukturerad, noggrann och gillar ordning och reda samtidigt som du är lösningsorienterad och stimuleras av att hitta lösningen på problem. Då du kommer att ha mycket kontakt med andra inom och utanför organisationen ser vi att du är kommunikativ och serviceminded. Det är också viktigt att du har en hög integritet och känner stort ansvar i din roll.

Grundkrav YH, högskola eller motsvarande.
Erfarenhet från tidigare byråarbete minst 3 år
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Goda kunskaper i Fortnox Lön
Meriterande, erfarenhet av Visma lön 600
Körkort och bil.

Som medarbetare vill vi att du

-är medskapande till en miljö där Företagskonsultens värdeord – ekonomi, kompetens och engagemang, präglar vardagen
-kan se och förstå kundens och kollegors behov
-har ett serviceinriktat synsätt med förmåga att skapa goda relationer, engagemang och samarbete
-har vilja och förmåga till förändring för att ständigt utveckla dig själv, oss och kunderna.
-Har viljan att ta ansvar för din kompetensutveckling (yrkeskompetens och självledarkompetens) för att växa tillsammans med våra kunder och med Företagskonsulten

Tjänsten innefattar 100%

 

Lämna din ansökan till

Carina.engstrom@foretagskonsulten.se