Flakab

Tryggt att arbeta med någon som känner till våra rutiner

Företagskonsulten hjälper oss att ligga i framkant

Flakab gör precis det som man heter – flak i olika storlekar och varianter. I sortimentet finns bl a flak för asfalt, maskiner, schakt. Men man erbjuder även ramverk, behållare, containrar och reservdelar. Målet är att hela tiden skapa största möjliga kundnytta. Genom att vara lyhörda för olika behov och önskemål har man utvecklat ett standardsortiment av hög kvalitét. Men även kundanpassade lösningar är vanliga. Hög tillgänglighet och snabba leveranser är ett krav och därför försöker Flakab finnas så nära kunderna som möjligt. Avhämtningsdepåer har etablerats i Malmö och Enköping.

När hela organisationen har ett starkt kundfokus är det svårt att hinna med interna angelägenheter. Daniel Pintér förklarar varför han låter Företagskonsulten ta hand om företagets ekonomi.

– Jag har samarbetat med Carina på Företagskonsulten sedan 2012 och hennes kollega Anki sitter hos oss en gång veckan. Det känns tryggt att lämna över ekonomiansvaret till någon som känner oss och våra rutiner. Jag kan alltid lita på att saker och ting flyter på, oavsett om det handlar om bokföring, löner, skatter eller deklarationer. Att ha Anki på plats innebär att vi alltid får snabb respons samtidigt som vi kan koncentrera oss fullt ut på kärnverksamheten. Dessutom uppskattar jag att Företagskonsulten hänger med i utvecklingen, det ställs nya krav hela tiden och det är tryggt med en partner som vet vad som gäller nu och i framtiden. Både vi och Företagskonsulten vill ligga i framkant, det är nog därför vårt samarbete fungerar så bra, säger Daniel.

 


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/foretagskonsulte/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 3738